Vill du vara med och påverka kommunens översiktsplanering?

Det framgick i Arvika Nyheter för ett tag sedan att kommunen tänker sig revidera sina översiktsplaner. Översiktsplanerna omfattas av olika framtida visioner och möjligheter vad gäller olika projekt som kommunen tänker sig, men vilket också kan omfattas av olika aspekter där ett miljöperspektiv kan vara nödvändigt att föra in. En positiv förutsättning vad gäller kommuners verksamheter skulle kunna vara att de går i bräschen vad gäller miljöfrågor, såsom att inte exploatera jordbruksmark, att inte bedriva kalavverkning av skog, avfallsfrågan, strandskyddet eller verka för renare vatten i kommunen.

Därför tänker ANF starta en grupp där vi tänker oss utarbeta olika förslag och hållningar där vi erbjuder Arvika kommun vårt perspektiv vad gäller miljöaspekten i översiktsplanen.

Om du vill vara med i en sådan grupp, kontakta martin.norlander@tele2.se

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.