Vill du vara med i någon av våra nystartade arbetsgrupper?

Skogsgruppen fokuserar på skogens ekosystem, biologisk mångfald och hållbart skogsbruk. Vi inventerar även signalarter samt vidtar åtgärder för skydd av skog. Hör av dig vid intresse på lindagrauel@gmail.com.

Ett hållbart liv. För dig som vill göra fler miljökloka val i din vardag samt inspirera andra att göra detsamma. Vi ska bl a ha en fixa-grejen aktivitet under våren. Ta kontakt med freja.sagvik@gmail.com vid intresse.

Nu är vi väldig aktiva och det blir fler aktiviteter under året. Vill du ha utskick av oss via E-post? Maila oss på arvika@naturskyddsforeningen.se

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.