Svamputflykt lördag 16 september

Lär dig mer om skogens svampar! Häng med oss på en svamputflykt i skogen och lär dig mer om våra goda matsvampar. Svampkonsulent Anna-Karin Rimo hjälper oss tillrätta bland svamparna. Ta med något att plocka i och fika. Det går även bra att ta med svampar som du har funderingar kring.

Vi samlas kl 10.00 lördag den 16 september på tivoliplatsen mot stadsparken, Arvika, för samåkning till vår destination. Vi kommer vara i närheten av Jössefors så du kan även möta upp vid pizzerian i Jössefors ca kl.10.15.

Har du frågor kan du kontakta Ann-Christin på tfn 070-1903129.

Varmt välkommen!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.