Torpet i Årtakan såld

årtakan

Torpet i Årtakan, som vi har ägt i sedan 1995 då Evert Jonsson testamenterade fastigheten till oss, är nu såld. Den såldes till grannen för 250 000 kr. Innan försäljning valde vi att stycka av fastigheten så det som stod till försäljning var bara torpet och dess intilliggande mark. Vi har sedan tidigare ingått ett naturvårdsavtal för större delen av skogen och skogen behåller vi alltså för fortsatt naturvårdshänsyn.

Pengarna från försäljningen kommer att placeras med hänsyn till etik, natur och miljö för att kunna stimulera en hållbar utveckling och styrelsen ska ta ställning till detaljerna runt detta.

Vi vill passa på att önska alla medlemmar och blivande medlemmar en underbar sommar så ses vi i höst igen!