Föreläsning om energimyter med Mikael Rosén

Tid: Torsdag 19 november kl 19.00

Plats: Hörsalen, Arvika bibliotek

Många människor har bestämda uppfattningar om vad som gäller kring energi och energieffektivisering. Denna föreläsning reder ut vad som är sant och inte. Att reda ut dessa frågor är viktigt för energi- och miljöarbetet i stort då myter och missuppfattningar blir hinder i arbetet mot ett hållbart samhälle.

Mikael har arbetat med energi- och miljöfrågor i 10 år som konsult och framför allt föreläst mycket. Under åren som föreläsare har han samlat på sig en hel mängd exempel på myter och missuppfattningar om energi och energieffektivisering.

Föreläsningen med Mikael Rosén kommer att hållas på bibliotekets hörsal kl 19.00 torsdag 19 nov

Arrangör: Arvikabygdens Naturskyddsförening och Studiefrämjandet

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.