Hösten är här – hej på Mârten!

Sommarens vila med sol och bad är över och nu är hösten här, en underbar årstid som bjuder på otroligt vackra färger! Hösten är ju också ett ypperligt tillfälle att dra igång med nya projekt och skapa nya vanor – var snäll mot kropp och själ och handla ekologiskt och rättvisemärkt, eller kanske rentav bli medlem i naturskyddsföreningen och på så vis vara med och bidra till en bättre miljö?

Nu när hösten är kommen är det såklart dags för Arvikamârten! Nu är vi också tillbaka på marknadsplatsen efter några års uppehåll. Vi är supertaggade och ser fram emot en bra dag med många trevliga möten med både nya och bekanta ansikten. Kom och besök oss! Ni finner oss på kyrkogatan i närheten av Intersport.

Väl mött!