Lyckat klädbyte på Ritz

Lördagen den 18 april genomfördes klädbytardagen åter igen på Ritz i Arvika, tillsammans med över 100 andra platser i Sverige. Totalt byttes i Arvika över 500 plagg, och vi uppskattar att ungefär 200 personer besökte oss under dagen för att kolla på modeshowen, byta kläder och/eller köpa sig ekologisk fika av skolungdomar från Kyrkebyskolan.

Vi vill passa på att tacka medarrangörerna Erikshjälpen och Lilla Kråkan, och vi riktar ett speciellt stort tack till alla härlig modeller som ställde upp på vår modeshow! Vi vill också tacka Sara Gunnarsdotter som ryckte in i sista sekunden som konferencier och gjorde ett fantastiskt bra jobb.

Vi hoppas att alla som kom och bytte kläder är nöjda med sina klädfynd och vi önskar alla varmt välkomna nästa år igen för klädbytardagen 2016.

Här kommer lite bilder från dagen:

IMG_3237

Alla duktiga modeller från modeshowen.

IMG_3253

Intensiva första minuter på klädbytet.

Vi hoppas på lika trevligt klädbyte nästa år.

Tack för den här gången alla klädbytare!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.