Uppstart efter sommarens lata dagar

Vackra färger börjar smyga sig på träden omkring oss, den vackra hösten nosar oss i hälarna. De flesta har kommit tillbaka från semestrar och sommarlov till jobb och skola, och vi i Arvikabygdens naturskyddsförening har också kommit tillbaka till verkligheten efter en skön sommarledighet.

Första styrelsemötet efter sommaren hölls onsdag 27 augusti där vi spånade ut över höstens aktiviteter. Vi arbetar just nu med höstens Pärluggla som kommer vara klar nu i dagarna – håll utkik i din brevlåda eller på hemsidan!

Lite om det vi tog upp på styrelsemötet: Studiefrämjandet har tagit fram ett färdigt koncept med studiecirklar för att diskutera ämnet Giftfri vardag som ju ligger oss varmt om hjärtat. Vi kommer på ett eller annat sätt att ”tjuvstarta” lite redan i höst och samla ihop människor som vill diskutera detta. Här finns utrymme att ventilera oron som många känner, få tips på hur man kan minska gifter i sin vardag och så vidare, vi delar med oss av våra erfarenheter och farhågor! Läs mer om detta i Pärlugglan eller snart på hemsidan.

Vi kommer inte i år att finnas på Arvikamârten och sälja lotter, men håll utkik i lokaltidningen efter spännande insändare som berör temat Hållbar livsstil och Giftfri vardag som kanske har en viss koppling till höstens marknader…

Vi hoppas att ni vill vara med oss på höstens aktiviteter, vi ses!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.